Τρίτη 18 Ιουλίου 2006

ΤΣΑΪΡΙΑ 2006


ΤΣΑΪΡΙΑ 2006




18, 19 & 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2006, ΠΟΤΑΜΟΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

Μια παρέα ανήσυχων νιάτων απ’ την Επανομή (και όχι μόνο) αποφασίσαμε να κατασκηνώσουμε για ένα τριήμερο στην παραλία του Ποταμού έτσι για πλάκα.
Εκδηλώσεις – τουλάχιστον για φέτος – δεν υποσχόμαστε αλλά ελπίζουμε σε κάποια happenings και κάποιες απρογραμμάτιστες μουσικές εκδηλώσεις.
Όσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε με το αντίσκηνό σας ή το sleeping bag σας και προπαντός με όρεξη για να περάσουμε καλά.
Ο χώρος που θα αράξουμε είναι το δημοτικό parking στο τέρμα του δρόμου που οδηγεί στην παραλία Ποταμός. Έχει σκιά από λεύκες, ηλεκτρικό και θάλασσα στα 20 μ.
Κάρβουνα, λουκάνικα και μπύρες δεν έχει. Θα φέρουμε εμείς.

4 σχόλια:

par...alogos είπε...

1)
Στο προηγούμενο post διαγράφτηκε σχόλιο του γ.σφ.!!!
Απαιτώ να μάθω [και ως συνεργάτης του blog αυτού] γιατί αυτή η λογοκρισία...
2)
Χαίρομαι που αρχίσατε εκμεταλεύεστε τον χώρο που ο δήμος έχει παρατήσει χρόνια τώρα, έστω και για μια πλάκα. Ετσι κι αλλιώς ο δήμος τελεί υπό διάλυση [έτσι κι αλλιώς υπό διάλυση ήταν από καιρό τώρα!!!].

Panagiotis είπε...

Ως συνblogger κανω και εγώ το πρώτο μου σχόλιο...Το comment διαγράφηκε, γιατί το ήθελε ο γ.σφ. Ομολογώ ότι το έκανα με βαριά καρδιά, γιατί μου είχε αρέσει πολύ...αυτά...

Panagiotis είπε...

ααα...και όσον αφορά τα "Τσαίρια 2006" πέραν του ότι έχουν ωραίο όνομα ,δίνουν και ζωή σε έναν χώρο του δήμου.
Είναι μία κίνηση οικειοποίησης του χώρου του δήμου από τους πολίτες του δήμου. Και πιστεύω ότι τέτοιες κινήσεις είναι πολύ ενδιαφέρουσες και δημιουργικές αφού ο εκάστοτε χώρος γίνεται -έστω και παροδικά- δημόσιος. Αυτή τη φορά είναι μία πλάκα, αύριο μία εκδήλωση, μεθαύριο μία μάζωξη... και έτσι ο χώρος είναι ζωντανός!

Ανώνυμος είπε...

καιρός είναι να λέτε και καμία ιδέα για τα τσαιρεια γιατί αυτοί που το ξεκινήσαν για πλάκα σκέπτονται πολύ σοβαρά για τις εκδηλώσεις.