Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Συνάντηση Εθελοντών για το Δημοψήφισμα του Νερού

Το Σάββατο 17/5 στις 12.00 θα γίνει συνάντηση της τριμελούς συντονιστικής επιτροπής του δήμου Θερμαϊκού με όλους τους εθελοντές/τριες για το δημοψήφισμα σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ ΑΕ.

Η συνάντηση θα γίνει στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του ΔΣ του Δήμου, Λογοθέτου 1 στους Ν. Επιβάτες (στο ΚΕΠ, απέναντι από τον Μασούτη στο κεντρικό δρόμο Περαίας – Ν. Μηχανιώνας)

Στόχος της συνάντησης θα είναι η κατανομή των εθελοντών/τριών σε εκλογικά κέντρα και η απάντηση σε απορίες σχετικά με την διαδικασία, όπως αυτή έχει αποφασισθεί από την κεντρική συντονιστική επιτροπή που έχει συστήσει η ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) Κεντρικής Μακεδονίας. Σε όλες τις επιτροπές (κεντρική και τοπικές) συμμετέχουν εκπρόσωποι κινήσεων πολιτών, του Δήμου και του σωματείου εργαζομένων της ΕΥΑΘ.

Η συνάντηση αφορά σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες του Δ. Θερμαϊκού που θέλουν να συμβάλουν στη διενέργεια του δημοψηφίσματος.

Το δημοψήφισμα θα γίνει την Κυριακή 18/5 στα ίδια εκλογικά κέντρα που θα διεξαχθούν και οι εκλογές της τοπικής και περιφερειακής διοίκησης.

Χρειαζόμαστε έστω και τη μία ώρα που μπορείτε να διαθέσετε την Κυριακή των εκλογών.

ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ

Προσκαλέστε και άλλους εθελοντές

στη φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/1GLeGD5pnyFOGArDQfIazU34j0GTb4oQGkej8lOJ08cw/viewform?usp=send_form

ή στο email ggritzas@auth.gr

ή στο τηλέφωνο 6972393211 (αφήστε sms ή φωνητικό μήνυμα αν δεν υπάρξει απάντηση στη κλήση)ή στο τηλεφωνικό κέντρο του δήμου 2392-3-30000
σσ. Το mail το έλαβα από τον Γ. Γρίτζα, της τριμελούς επιτροπής για το νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: