Τετάρτη 21 Ιουνίου 2006

Σκοπός


Ως δημότης της Επανομής, ο οποίος μένει σε άλλη πόλη λόγω σπουδών, θεωρώ ότι είναι αναγκαία η ενημέρωση και ο διάλογος όλων των απανταχού δημοτών. Στο πλαίσιο αυτής της σκέψης δημιουργήθηκε και αυτό το blog που φιλοδοξεί να αποτελέσει όχι μόνο έναν απλό πίνακα ανακοινώσεων αλλά και ένα πεδίο σχολιασμού, κριτικής και προτάσεων γύρω από τα θέματα της Επανομής.
Τα κείμενα της κεντρικής σελίδας σκοπό έχουν όχι μόνο να ενημερώσουν αλλά και να αποτελέσουν τροφή για σκέψη.Για αυτό το λόγο θα είναι είτε ανακοινώσεις είτε ολοκληρωμένες απόψεις για συγκεκριμένα θέματα. Για λόγους πρακτικότητας τα κείμενα που θα θέλετε να δημοσιεύονται στην κεντρική σελίδα του blog παρακαλώ να μου τα στέλνετε στο e-mail: pansarafis@yahoo.gr
Τα σχόλια (comments) θα είναι ανοιχτά για όλους. Ελπίζω να σεβαστείτε αυτόν τον τρόπο λειτουργίας και να μην γίνονται άσκοπα σχόλια τα οποία δεν προχωρούνε την συζήτηση.
Τέλος επειδή πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να έχει το θάρρος και την ευθύνη της γνώμης του θα δημοσιεύονται μόνο ενυπόγραφα κείμενα και σχόλια.

3 σχόλια:

par...alogos είπε...

Ήρθε λοιπόν και στον χώρο των bolggers η Επανομή.
Σιγά μην ήρθε μόνη της...
Ο Παναγιώτης την έφερε. Να δούμε που θα πάει και πως θα παει το blog τούτο.
Και εγώ βέβαια λόγω σπουδών είμαι έξω από την Επανομή, αλλά αυτό σου δίνει ένα κριτικό μάτι διαφορετικό. Βλέπεις πιο σφαιρικά και συγκριτικά τα πράγματα.
Τι είναι το blog; ΟΚ η ερώτηση μάλλον δεν είναι σωστή.
Τι είναι το συγκεκριμένο blog;
Αν ήταν πίνακας ανακοινώσεων δεν θα ήταν blog.
Το πρώτο και το τρίτο post δίνει την εντύπωση αυτή.
Η Επανομή έχει τόσα θέματα ανοιχτά. Μπορείς να μιλάς για μέρες ολόκλκηρες και να μην τελειώσεις.
Κατα τη γνώμη μου είναι ένας χώρος ανάπτυξης ιδεών. Ο κάθε blogger τον εκμεταλεύεται για διαφορετικούς λόγους και γράφει ό,τι θέλει...
Αντε να δούμε πώς θα τα πάει ο Παναγιώτης ως νέος στον χώρο της blogόσφαιρας...

Ανώνυμος είπε...

καλημερα σας

λεγομαι Τηλεμαχος Χαριτακης , ειμαι νεος κατοικος τις Επανομης ,αλλα οχι δημοτης ακομη. Πανω σε αυτο θα ηθελα να ανοιξει ενας διαλογος, και να καταλαβουμε οτι οσο αδιαφορουμε για τα κοινα , τοσο τα κοινα θα αδιαφορουν για εμας.
Πολλα προβληματα στην περιοχη , λιγος χρονος για να ασχοληθουμε με αυτα , αλλα θα πρεπει να αρχισουμε να συνηδητοποιουμε οτι κανενας δεν θα ερθει να μας πιασει απο το χερακι για να μας βοηθηση.
πολυ φιλικα
τηλεμαχος χαριτακης

par...alogos είπε...

Τηλέμαχε,
εμείς εδώ είμαστε. Το blog είναι ανοιχτό προς δημοσίευση κειμένων από όλο τον κόσμο που κάτι έχει να πει.
Αν θεωρείς ότι θέλεις μέσω κάποιου κειμένου να μιλήσεις πολύ ευχαρίστως.

Φιλικά,
Δημήτρης Γ. Κανούλας